Kakukkhegyi Lekvárium

MI A VITAMINOKKAL VAGYUNK!

Saját termesztésű gyümölcsökből készítünk mennyei lekvárokat, megtartva a gyümölcs magas vitamintartalmát.

Hagyományos lekvárok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Különleges lekvárok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Diétás lekvárok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Cégünkről

Cégünkről

Családunk közel 20 hektáron termeszt gyümölcsöt, melynek értékesítése korábban a friss piacon történt.
Komoly keresleti igényt éreztünk a manufakturálisan előállított, kiváló minőségű, feldolgozott gyümölcs termékek iránt. Ezért úgy gondoltuk, hogy a megtermett gyümölcseinkre alapozva és az európai uniós pályázati forrásokat felhasználva kialakítjuk lekvárfőző üzemünket. 

Így 2014-ben létrehoztuk a Kakukkhegyi Lekváriumot, amely a nagymúltú kertészeti családi vállalkozásunk beruházásaként valósult meg.
Kíváló minőségű termékek előállításával igazodva a Barack-Virág Kft. magas szolgáltatói színvonalához.
Reméljük, hogy az általunk kialakított termékminőség vásárlóink megelégedését szolgálja.

Családunk közel 20 hektáron termeszt gyümölcsöt, melynek értékesítése korábban a friss piacon történt.Komoly keresleti igényt éreztünk a manufakturálisan előállított, kiváló minőségű, feldolgozott gyümölcstermékek iránt.
Ezért úgy gondoltuk, hogy a megtermett gyümölcseinkre alapozva és az európai uniós pályázati forrásokat felhasználva kialakítjuk lekvárfőző üzemünket. 

A Kakukkhegyi Lekvárium elsődleges célja, hogy termékeit a lehető legmagasabb vitamintartalommal állítsa elő.

Az elsősorban saját termesztésű gyümölcsöket alacsony hőmérsékleten, zárt rendszerben főzzük különleges eljárású technológiával, így a magas gyümölcstartalom (80-95%) mellett a Kakukkhegyi Lekvárium jellemzője a magas vitamintartalom is. Ezzel az eljárással nemcsak az aromaanyagokat sikerül megőrizni, hanem a magas hőmérsékletnek kevésbé ellenálló vitaminok is megőrizhetők. Rövid ideig tartó főzést követően üvegekbe töltjük a finomságokat, majd a minimális hőkezelés után saját címkéinkkel látjuk el a lekvárokat szállítás előtt.

Kakukkhegyi Lekvárium 2022  I  Minden jog fenntartva.