Grill camembert és ribizliszósz

Saját termesztésű gyümölcsökből készítünk mennyei lekvárokat, megtartva a gyümölcs magas vitamintartalmát.

3 adag

60 perc

236 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

A vajat felhevítjük, hozzáadjuk a cukrot, karamellizáljuk. A málnaecetet és a 2 evőkanál lekvárt hozzáadjuk. Összefőzzük 5 percig. A sajtot 200 fokos sütőbe tesszük, 8-10 percig sütjük. Vágjuk meg a sajt tetejét keresztbe, majd húzzuk fel a négy sarkot , a keletkező nyílásba töltsünk a lekváros mártásból.

Tipp

A sajtot egészen a sütésig hűtőben (akár fagyasztóba is tehetjük) tartjuk hogy hideg legyen és sütés közben ne folyjon szét.

Hozzávalók

Elkészítés

A vajat felhevítjük, hozzáadjuk a cukrot, karamellizáljuk. A málnaecetet és a 2 evőkanál lekvárt hozzáadjuk. Összefőzzük 5 percig. A sajtot 200 fokos sütőbe tesszük, 8-10 percig sütjük. Vágjuk meg a sajt tetejét keresztbe, majd húzzuk fel a négy sarkot , a keletkező nyílásba töltsünk a lekváros mártásból.

Tipp

A sajtot egészen a sütésig hűtőben (akár fagyasztóba is tehetjük) tartjuk hogy hideg legyen és sütés közben ne folyjon szét.

Kakukkhegyi Lekvárium 2022  I  Minden jog fenntartva.