Saját termesztésű gyümölcsökből készítünk mennyei lekvárokat, megtartva a gyümölcs magas vitamintartalmát.
3 adag
60 perc
236 kcal
Hozzávalók
1 Camembert
1 evőkanál vaj
2 teáskanál barna cukor
3 teáskanál málnaecet
Kakukkhegyi Ribizli lekvár
Elkészítés
A vajat felhevítjük, hozzáadjuk a cukrot, karamellizáljuk. A málnaecetet és a 2 evőkanál lekvárt hozzáadjuk. Összefőzzük 5 percig. A sajtot 200 fokos sütőbe tesszük, 8-10 percig sütjük. Vágjuk meg a sajt tetejét keresztbe, majd húzzuk fel a négy sarkot , a keletkező nyílásba töltsünk a lekváros mártásból.
Tipp
A sajtot egészen a sütésig hűtőben (akár fagyasztóba is tehetjük) tartjuk hogy hideg legyen és sütés közben ne folyjon szét.
Hozzávalók
1 Camembert
1 evőkanál vaj
2 teáskanál barna cukor
3 teáskanál málnaecet
Kakukkhegyi Ribizli lekvár
Elkészítés
A vajat felhevítjük, hozzáadjuk a cukrot, karamellizáljuk. A málnaecetet és a 2 evőkanál lekvárt hozzáadjuk. Összefőzzük 5 percig. A sajtot 200 fokos sütőbe tesszük, 8-10 percig sütjük. Vágjuk meg a sajt tetejét keresztbe, majd húzzuk fel a négy sarkot , a keletkező nyílásba töltsünk a lekváros mártásból.
Tipp
A sajtot egészen a sütésig hűtőben (akár fagyasztóba is tehetjük) tartjuk hogy hideg legyen és sütés közben ne folyjon szét.