Kakukkhegyi répatorta

Saját termesztésű gyümölcsökből készítünk mennyei lekvárokat, megtartva a gyümölcs magas vitamintartalmát.

3 adag

60 perc

236 kcal

Piskóta

Tetejére

Elkészítés

Az összes száraz hozzávalót tegyük egy keverőtálba, keverjük össze. Ezután a tojást és az olajat adjuk hozzá és ismét keverjük össze. Ezután belekeverjük a reszelt répát, barackot, diót. Vajazott és lisztezett formában sütjük 45 percet, 180C fokon. A vajat a krémsajtot habverővel kikeverjük. Hozzáadjuk a porcukrot és ezzel is elkeverjük.

Tálalás

A piskótából répaformájú cikkeket vágunk. A tetjükre kanalazunk a krémből és meglocsljuk a Kakukkhegyi Sárgabaracklekvárral. Hogy méginkább répára hasonlítson, fűszernövényekből zöld leveleket tehetünk mellé.

Piskóta

Tetejére

Elkészítés

Az összes száraz hozzávalót tegyük egy keverőtálba, keverjük össze. Ezután a tojást és az olajat adjuk hozzá és ismét keverjük össze. Ezután belekeverjük a reszelt répát, barackot, diót. Vajazott és lisztezett formában sütjük 45 percet, 180C fokon. A vajat a krémsajtot habverővel kikeverjük. Hozzáadjuk a porcukrot és ezzel is elkeverjük. ​

Tálalás

A piskótából répaformájú cikkeket vágunk. A tetjükre kanalazunk a krémből és meglocsljuk a Kakukkhegyi Sárgabaracklekvárral. Hogy méginkább répára hasonlítson, fűszernövényekből zöld leveleket tehetünk mellé.​

Kakukkhegyi Lekvárium 2022  I  Minden jog fenntartva.