Saját termesztésű gyümölcsökből készítünk mennyei lekvárokat, megtartva a gyümölcs magas vitamintartalmát.
3 adag
60 perc
236 kcal
Hozzávalók
1 nagyobb mangó
1 gránátalma
1 citrom
2 dl víz
Kakukkhegyi Őszibaracklekvár (Cukormentes)
Elkészítés
A mangót felkockázzuk , a gránátalmát félbevágjuk, majd a magokat kiütögetjük egy nagyobb kanál vagy kés hátuljával, csak a magokat használjuk a fehér részeket kidobjuk. A mangót és a magokat turmixgépbe dobjuk a citrom fele levét rányomjuk , ha nagyon érett a mangó akkor akár az egész citrom levét hozzáadhatjuk. 3-4 kanál baracklekvárt adunk hozzá. Pépesítjük a gyümölcsöket. Végül a pohár vizet is hozzáadjuk, ezzel már csak röviden elkeverjük.
Tipp
Egyéb gyümölcsökkel párosítva újabb ízeket is kipróbálhatunk.
Hozzávalók
1 nagyobb mangó
1 gránátalma
1 citrom
2 dl víz
Kakukkhegyi Őszibaracklekvár (Cukormentes)
Elkészítés
A mangót felkockázzuk , a gránátalmát félbevágjuk, majd a magokat kiütögetjük egy nagyobb kanál vagy kés hátuljával, csak a magokat használjuk a fehér részeket kidobjuk. A mangót és a magokat turmixgépbe dobjuk a citrom fele levét rányomjuk , ha nagyon érett a mangó akkor akár az egész citrom levét hozzáadhatjuk. 3-4 kanál baracklekvárt adunk hozzá. Pépesítjük a gyümölcsöket. Végül a pohár vizet is hozzáadjuk, ezzel már csak röviden elkeverjük.
Tipp
Egyéb gyümölcsökkel párosítva újabb ízeket is kipróbálhatunk