Sonkás-lekváros szendvics

Saját termesztésű gyümölcsökből készítünk mennyei lekvárokat, megtartva a gyümölcs magas vitamintartalmát.

3 adag

60 perc

236 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

A kenyereket vajjal megkenjük, majd a vékonyra szelt sonkákat helyezünk rá. A tetejére krémsajtból kanalazunk, lekvárt csöpögtetünk rá. A végén papsajttal és áfonyával díszítjük.

Hozzávalók

Elkészítés

A kenyereket vajjal megkenjük, majd a vékonyra szelt sonkákat helyezünk rá. A tetejére krémsajtból kanalazunk, lekvárt csöpögtetünk rá. A végén papsajttal és áfonyával díszítjük.

Tipp

A szarvas sonkát kiválthatjuk más füstölt sonkával is.

Kakukkhegyi Lekvárium 2022  I  Minden jog fenntartva.