Saját termesztésű gyümölcsökből készítünk mennyei lekvárokat, megtartva a gyümölcs magas vitamintartalmát.
3 adag
60 perc
236 kcal
Hozzávalók
1 nagyobb pézsmatök
Kakukkhegyi Sárgabaracklekvár
Elkészítés
A tököt félbevágjuk a magokat kiszedjük, felcikkezük a tököt. 180 fokra előmelegített sütőbe teszük a cikkeket, a magokat a tök mellet megsüthetjük. 30-40 percig sütjük. Sárgabaracklekvárral kenjük be a sült tököket ezután még 10 percre visszatesszük a sütőbe.
Tipp
3-4 evőkanál mézet és lekvárt elkeverünk, tovább édesíthetjük a mázat
A tökök tetejét friss chilivel is megszórhatjuk.
Hozzávalók
1 nagyobb pézsmatök
Kakukkhegyi Sárgabaracklekvár
Elkészítés
A tököt félbevágjuk a magokat kiszedjük, felcikkezük a tököt. 180 fokra előmelegített sütőbe teszük a cikkeket, a magokat a tök mellet megsüthetjük. 30-40 percig sütjük. Sárgabaracklekvárral kenjük be a sült tököket ezután még 10 percre visszatesszük a sütőbe.
Tipp
3-4 evőkanál mézet és lekvárt elkeverünk, tovább édesíthetjük a mázat